سلام این مطلب رو برای میترا جون مینویسم که دستور ژله تصوریری رو خواسته بودن . اساس ژله تصویری باید حتما با رنگ مجاز خوراکی باشه و با رنگ های توی خونه مثل اب البالو و زعفران و اینا نمیشه . یه کاغذ انتخاب کن و طرح رو روش پیرینت بگیر یا با دست و با مداد کم رنگ بکش و بعد با قلموی صفر و رنگ مجاز خوراکی اول با رنگ مشکی مثل مداد دور گیری کن و بعد با رنگ های دیگه داخلش رو رنگ کن / نکته : اگه دو روز قبل از منتقل کردن روی ژله نقاشی رو بکشی موقع انتقال درد سر کمتری داری و طرحت بهتر میشه . یه ژله آلئوورا درست میکنی و توش به جای اب سرد بستنی میریزی و میزاری ببنده . بعد از بستن ژله رو توی ظرف مورد نظر بر میگردونی دوباره میزاری تو یخچال تا روی ژله خشک بشه . بعد از نیم ساعت میتونی طرحی رو که از یکی دو روز قبل کشیدی روی ژله سفید برگردونی درست مثل عکس برگردون . داخل این ژله هارو میتونی ژله رنگین کمان و یا سرامیکی بزنی یا حتی سورپراز . این کار رو برای این انجام میدیم که ژلمون خوش مزه بشه فقط عکسش خوشگل نباشه .
[ شنبه 25 مرداد1393 ] [ 12:24 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
طرز تهیه ماهی شکم پر که یکی از دوستان خواسته بودن

 

ماهی شکم پر شمالی

ماهی سفید

گردوی چرخ شده

رب انار

سیر یا پودر موسیر

سبزی معطر از نوع چوچاق

نمک و فلفل و اب لیمو و مقداری زعفران حل شده

 

اول از همه باید شکم ماهی رو خالی کنیم . بعد با نمک و اب لیمو اغشته میکنیم و میزاریم تو یخچال چند ساعتی بمونه .

بعد گردو و چوچاق و رب انار ترش و نمک و یک حبه سیر کوچک یا پودر موسیر مخلوط میکنیم و تفت میدهیم .

بعد این مواد رو توی شکم ماهی میریزیم و شکم ماهی رو میدوزیم یا با خلال دندان محکم میکنیم .

در آخر روی بدن ماهی رو با روغن خیلی چرب میکنیم تا پوستش نسوزه و فقط روغن روش بسوزه من روی روغن رو اب زعفران میزنم تا روی  ماهی طلایی بشه . یه دو ساعت و نیمی باید تو فر با دمای ۱۷۰ بمونه . بعدشم بخورید و حالش رو ببرید .

[ شنبه 27 اردیبهشت1393 ] [ 23:41 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
 

کوکوی دو رنگ:

مواد کوکوسبزی رو شامل (سبزی کوکو مقداری زرشک و مقداری گروی خورد شده و تخم مرغ ۶ عدد و نمک و فلفل و زردچوبه مقداری) داخل تابه میریزیم و در تابه رو میزاریم وقتی مقداری خودش رو گرفت مواد کوکو سیب زمینی خام رو روش میریزیم .همین خیلی راحت و خیلی خوش مزه .

[ یکشنبه 13 بهمن1392 ] [ 22:36 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
سلام دوستان . يكي از بچه ها طرز تهيه قيمه نثار رو خواسته بودن .

من اينجوري درستش كردم و خيلي خيلي خوش مزه شد .

طرز تهيه قيمه نثار :

گوشت تيكه اي رو يه صورت نوارهاي باريك ميبريم و با پياز تفتش ميديم و با

يه استكان آب ميزاريم بپزه تا آبش خشك بشه من تو اين مرحله بهش نمك و

فلفل و دارچين ميزنم . زعفران رو حل ميكنيم و ميزاريم دم بكشه و توش

ميريزيم .

 

برنج رو كه آب كش كرديم دونه هاش خام باشه . گوشت رو با برنج لا به لا

ميريزيم تو هر لايه كه گوشت رو با برنج مخلوط ميكنيم روز خلال بادام و پسته

و زرشك ميريزيم .

يه مقداري از خلال ها رو هم تفت ميديم براي تزيين روش .

يه غذاي فوق العاده خوش مزه ميشه . ميتونيد همه اين مواد رو با هم مخلوط

كنيد و مثل خورشت روي برنج  سفيد بريزيد و سرو كنيد .

 

[ شنبه 2 آذر1392 ] [ 8:44 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
 

سلام خدمت همه دوستاي عزيزم . زهرا جون اين مطب فقط براي تو .

اولين ژله اي كه بايد درست كني ژله آلئووراست كه توي همون گل رو ميزني البته بعد از بستن ژله .بعد از زدن گل ها بايد يك يا دو بسته ژله رو برداري كه رنگش رو بسته به رنگ گل هايي كه زدي انتخاب ميكني آب جوش ميريزي به جاي آب سردش به اضاي هر يه ليوان آب يه بستني ليواني ميريزي .بعد كه بسته شد ژله چون توش بستني داره لايه بعد از آلئوورا دو رنگ ميشه يكي مات تر .يكي شفاف تر . فكر ميكنم به سوالت جواب داده باشم .

[ چهارشنبه 2 مرداد1392 ] [ 14:12 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
 

سلام . نماز و روزه هاتون قبول . یکی از دوستان در مورد ژله تصویری سوال کرده بودن .

برای تهیه ژله تصویری :

ابتدا شما باید یه ژله ای درست کنید که روش که میخواید کار کنید سفید باشه مثلا ژله رنگین کمان یا ژله خورده شیشه یا ژله سورپرایز . بعد از دو روز قبل از مهمونیتون باید تصویر مورد نظر رو روی یه کاغذ بکشید و با رنگ های خوراکی اول با رنگ مشکی و مثل مداد دور کارتون رو بکشید بعد با رنگ های دیگه رنگ آمیزیش کنید .بعد بزارید بمونه تا رنگ هاش خشک بشه . بعد از دو روز دیگه آمادست ژله رو که برگردوندید میزارید تو یخچال تا روش خشک بشه بعد مثل عکس برگردون نقاشیتون رو روش بر میگردونید و یه کم با دست روش میکشید و کاغذ رو بر میدارید . تصویرتون منتقل میشه .

نکته مهم : اگه روی ژله خیس باشه حتما کاغذ به ژله میچسبه و تمام کارتون خراب میشه .

[ پنجشنبه 27 تیر1392 ] [ 12:22 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
 

سلام . قبل از هر چیز میخوام واسه خودم اسپند دود بدم . نه شوخی کردم این تزیین ظرف اسپنده که میتونید تو جاهای مختلف مثل از مکه برگشتن یا برای عروس ازش استفاده کنید ساده و شیک

 

فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بر همه دوستان عزیزم و همه مسلمانان جهان مبارک باشه انشااله

ااین هم یه مدل تزیین فرنی .

 

به این صورته که اول یه مقدار فرنی رو تو ظرف میریزیم و ظرفمون رو کج میزاریم تا یه کم خورشو بگیره تو این فاصله یه کم زعفرون یا کاکائو به بقیه فرنی ها میزنیم و نیمه دیگه ظرف رو با رنگ دیگه پر میکنیم و روش رو با خلال تزیین میکنیم .

این هم ژله گل دار عکس از مراحلش رو میزارم البته این فقط یه نوع گله شما میتونید روش رو یاد گرفتید همه جور گلی درست کنید

ابتدا گفته بودم باید سوزن رو مستقیم فرو کنید و تزریق های پشت سر هم داشته باشید و یه دایره فرضی درست کنید و توش رو با تزریق هاتون پر کنید

 

برای این گفتم ظرفتون شیشه ای باشه چون حالا میتونید از پشت ظرف ببینید چیکار کردید

 

 

حالا موقع زدن گل برگ هاست باید اول یه خط که یه کم قوس داشته باشه مثل یه گلبرک با سوزن کنار پرچمتون درست کنید بعد توی همون رو تزریق کنید .و همینجور پشت سر هم گلبرک میزنیم تا دور پرچم پر بشه

 

 

 

 

[ سه شنبه 18 تیر1392 ] [ 9:33 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
 

سلام . بعد از اینکه یک هفته رفته بودم شهرمون تعطیلات امروز برگشتم . ممنون از دوستان عزیزی که برام پیغام گذاشته بودن .

درباره ژله گل دار

 

ابتدا باید ژله آلئو ورا اماده کنیم . یک لیوان آب جوش و

 نصف لیوان آب سرد . لیوان هم باید از این ایوان فرانسه

 دسته دارها باشه اگه از لیوان بلندا استفاده میکنید کل

 آب جوش و آب سردی که میریزید یکی از اون لیوان بلندا

 باشه

بعد از اینکه ژله آلئوورا رو آماده کردید بزارید تو یخچال تا

 کاملا ببنده . بعد برای درست کردن گل ها تو ژله باید از

 رنگ خوراکی مخصوص شیرینی و کیک استفاده کنید

 اسم این رنگ ها ویلتون هست .

 

میتونید چهار رنگ اصلی رو فقط بگیرید و بعد از مخلوط

 کردن اونها رنگهای دیگه رو به دست بیارید .

برای درست کردن گل ها باید اول مقداری خامه رو با

 رنگ قاطی کنید و رنگ درست شده رو با سرنگ تو زله

 آلئوورا تزریق کنید اول پرچم گل رو میزنید با رنگ زرد که

 به صورت مستقیم سرنگ رو تو ژله فرومیکنید و تزریق

 میکنید بعد باید کلبرگ ها رو با هر رنگی خواستید تزریق

 کنید .و در آخر هم برگ ها رو با رنگ سبز میزنید . من

 سعی میکنم این دفعه خواستم درست کنم یادم نره و

 از تمام مراحل کار عکس بگیرم . البته دوستانی که گل

 سازی کار کرده باشن کار براشون راحت تره .

 

[ شنبه 15 تیر1392 ] [ 14:19 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
این هم عکس مائده خانوم تو تولد مامان

 

و این هم کیک سیب و دارچین خیلی خیلی خوشمزه . حتما امتحان کنید .

 

 

و این هم دستور کیک سیب و دارچین :

تخم مرغ ۲ عدد

شکر ۱۰۰ گرم

آرد ۱۵۰ گرم

کره آب شده ۱۰۰ گرم

پکینگ پودریک قاشق مربا خوری

وانیل مقداری

دارچین مقداری

سیب پوست گرفته حلال بریده شده دو عدد متوسط

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن میزنیم کره آب شده را اضافه میکنیم . آرد را با پکینگ پودر مخلوط کرده الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم . مواد را درون قالب میریزیم و سیب ها را روی آن میچینیم و با شکر و دارچین تزیین میکنیم .به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه در دمای۲۰۰ درجه میگذاریم .واقعا عطرش عالیه وقتی تو فر هست نمیتونید تحمل کنید من روزه بودم که درستش کردم دیگه درست کنید ببینید چی شد تا من کیکه رو خوردم .

[ سه شنبه 17 اردیبهشت1392 ] [ 11:10 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
 

سلام این شیرینی رو همین الان پختم . بسی خوش مزه است گفتم برای شما هم بزارم

مواد لازم برای شیرینی فانتزی

آرد ۲۵۰ گرم 

پودر قند ۱۲۵ گرم

روغن جامد ۱۲۵ گرم

پودر هل ۱/۴ قاشق مربا خوری

جوش شیرین یا پکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری

حالا در اینجا شما میتونید این شیرینی رو پسته ای - بادومی - کاکائویی درست کنید در هر صورت از هر کدومش استفاده کنید من با پسته درست کردم دو قاشق از آرد کم میکنیم به جاش دو قاشق پودر پسته توش میریزیم

طرز تهیه : اول پودر قند و روغن و هل و پکینگ پودر رو با هم زن میزنیم و در آخر ارد را اضافه میکنیم و پودر پسته و با دست ورز میدهیم . سپس خمیر را روی تخته پهن میکنیم  روش دوباره پودر پسته میریزیم و باید از قالب های کوچک استفاده کنیم . قالب میزنیم درون فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم . لازم نیست شیرینی طلایی شود بعد از ۲۰ دقیقه بردارید . بزارید سد بشه بعد از سینی برشون دارید .نوش جان

[ یکشنبه 29 بهمن1391 ] [ 12:51 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
 

روش درست کردن ژله تصویری

شما در مرحله اول نیاز دارید به رنک مجاز خوراکی که معروفه به ویلتون

بعد از اینکه رنگ رو تهیه کردید یه طرحی رو انتخاب کنین و روی کاغذ خیلی کم رنگ بکشید بعد با رنگ مشکی در ابتدا دور گیری و داخلش رو هم رنگ آمیزی کنید با قلمو ی صفر

بهتره این طرح رو یکی دو روز قبل از اینکه روی ژله انتقال بدید بکشید چون بهتر میشه این یه تجربست

بعد یه ژله آلئوورا درست کنید و به جای آب سردش شیر بریزید . این ژله سفید برای اینه که طرحمون روی ژله مشخص باشه . واسه زیر ژله سفید میتونیم ژله رنگین کمان یا سنگفرشی درست کنیم .

بعد از برگردوندن ژله تو ظرف باید بزاریم یکی دو ساعت تو یخچال بمونه تا روش خشک بشه وقتی کامل روش خشک شد تصویر آماده شده رو روش مثل عکس برگردون برمیگردونیم و کمی میمالیم تا تصویر رو ی ژله منتقل بشه . به همین راحتی .

[ شنبه 28 بهمن1391 ] [ 23:58 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
 

سلام . امروز اومدم یه توضیحی در باره سوالات دوستان بدم .

اول سالاد توپی که تو دو تا مهمونیم هم عکسش رو گذاشتم .تشکیل شده از :

سیب زمینی آب پز شده رنده شده ۲ عدد بزرگ

کالباس نگینی شده مقداری انداره دو سه قاشق

فلفل دلمه ای به اندازه دو سه قاشق

سس سفید و نمک و فلفل

کره مقداری

هویچ و کلم سفید و کلم قرمز  رنده شده  و یا جعفری خورد شده

ابتدا سیب زمینی های آب پز رو که رنده کردیم همون طور که داغه اون نصف قاشق کره رو توش میندازیم تا آب شه . یکی دو قاشق سس سفید و نمک و فلفل بهش میزنیم و خوب مخلوط میکنیم  و میزاریم یک ساعتی تو یخچال بمونه البته اگه نمونه هم بد نمیشه .

بعدش هم از خمیر به اندازه یه نارنگی کوچیک بر میداریم و مثل درست کردن کوکو بازش میکنیم و کالباس و فلفل دلمه را با هم مخلوط میکنیم ومقدار کمی داخل آن میریزیم و مثل نارنگی گردش میکنیم بعد در یکی از هویچ رنده شده یا کلم سفید یا کلم قرمز میغلطونیم .به همین راحتی موقع سرو هم روش رو مثل عکس ها با سس سفید تزیین میکنیم .

 

[ شنبه 28 بهمن1391 ] [ 23:48 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
 

سلام دوستان . امروز میخوام جند تا آموزش جدید براتون بزارم . اول ژله نیم رو که خیلی جالب میشه و ممکنه خیلی ها فکر کنن واقعا نیم روی

ژله پرتقال ۳ قاشق غذا خوری رو با مقدار کمی آب جوش مخلوط میکنیم تا تقریبا غلیظ بشه . نباید زیاد آبکی باشه و این ژله رو تو قاشق کاملا گرد یا قالب یخ گرد میریزیم و میزاریم تو فریزر تا زود ببنده . بعد از داخل قالب بر میگردونیم تو یه بشقاب که سعی کنید شیشه ای نباشه ( سفید باشه طبیعی تره ) . مقداری ژله آلئو ورا رو با آب جوش مخلوط کرده و شیر سرد بهش اضافه میکنیم . بعد اونرو داخل بشقابی که زرده ها رو ریختیم میریزیم و میزاریم ببنده . نیم روتون آمادست . نوش جان

 


ادامه مطلب
[ سه شنبه 3 بهمن1391 ] [ 9:18 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
 

سلام دوستان امروز میخوام طرز تهیه این کیک سیب خوش مزه رو بزارم

مواد لازم :

سیب ۲ عدد بزرگ

تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۱.۵ پیمانه

ارد ۲ پیمانه

روغن ۱ پیمانه

وانیل کمی

پکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم . سفیده را با هم زن میزنیم تا سفید و سفت شود . زرده را هم با شکر و وانیل میزنیم در آخر زرده را به سفیده اضافه و هم میزنیم مهم نیست که زیاد هم زده بشه . بعد روغن و سیب رنده شده و در آخر پکینگ پودر را به ارد اضافه و آرد را به مخلوط قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم .و سپس داخل قالب چرب شده و آرد پاشی شده میریزیم دمای فر۱۸۰ و مدت زمان ۴۵ دقیقه . خیلی خوش مزه میشه عاشقش میشید .

 

 

 

این هم یه جور دسر به اسم پارافی که تشکیل شده از ژله - کیک تکه شده - میوه های خورد شده و گردو و بستنی و خلاصه خیلی چیزارو قاطی میکنی

 

 

این هم کباب کوبیده  فوری برای مائده خانم به کام باباش

تشکیل شده از گوشت چرخ کرده البته مال ما زیاد چربی نداشت - پیاز رنده شده آب گرفته - نمک و فلفل

یه کم جوش شیرین و یه کم آرد . یه کم تپل مپل بود اما مزش خوب بود

 

[ دوشنبه 24 مهر1391 ] [ 0:59 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
 

سلام ماه رمضونتون مبارک . نماز روزه ها مقبول درگاه حق .اول از همه میخوام یه دسر ماه روضونی واسه سفره افطار یادتون بدم .

رولت خرما


آرد 5/1 پیمانه
کره 90 گرم
پودر قند 4/1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 8/1 ق چ
شیر 4/1 پیمانه
خرما 20تا 30 عدد
مغزگردو حدود 50 گرم
دارچین 1 ق غ
شکر 4/1 پیمانه
سفیده تخم مرغ 1عدد
گردوی خورد شده مقداری

هسته خرما ها را در آورده و 4/1 مغز گردو درون خرماها می گذاریم
کره و پودر قند را با همزن زده ، زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه و مخلوط می کنیم ،شیر را اضافه و بعد آرد را بتدریج اضافه و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی بدست آید
خمیر را با وردنه باز کرده به ضخامت 5/0 cm ،نوارهایی به عرض خرما بریده و خمیر را بدور خرما می پیچیم و اضافه خمیر را جدا کرده و دوسر خمیر را با آب به هم می چسبانیم وبعد دانه دانه رولتها را درون سفیده تخم مرغ که با چنگال زده ایم می غلطانیم و سپس در مخلوط شکر،دارچین و گردوی خورد شده غلطانده و در سینی فر روی کاغذ روغنی گذاشته و در فر 200درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم

 

اینم عکسش که من درست کردم خیلی شکل خوبی داره

 

 

 

اینها هم چند تا از تزیینات اولین مهمونی ماه رمضون منو همسری که خانواده خاله همسر دعوت بودن پیشمون

ژله گل دار که نمیدونم چرا ژله آلوورا با ژله آلبالو مخلوط شد شبش از هم جدا بودنا اما وقتی صبح پا شدم دیدم خبری از آلئوورا نیست منم با خامه سفید گلا رو توش زدم که دیده بشه

 

 

اینم یه ژله دیگه که روش پودینگ آلبالوی و لایه بعدی هم ژله لیمو و نعنا که باهاش فالوده قاطی کردم .

 

ماست برانی بادمجون مخصوص چون سیر نداره آخه همسری سیر میل نمیکنن

 

 

اینم از سفره افطار که شامل نون و پنیر و  سبزی و کوکو و شامی و سوپ جو  و خرما و رولت خرمای خودم پز و باقلوای خودم پز میشد خاله که حسابی کفش از باقلوای بریده بود

 

این هم از آش فاطمه زهرا یا همون آش شعله قلمکار که واسه نذر همسری پختم . خیلی سخت بود چون تنها بودم البته آقا مائده رو واسم نگه داشت .اش من ۱۵۰ گرمی بود اگه کسی دوست داشته باشه من اندازه دقیقش رو دارم واسش میگم .

 

 

این هم باقلوا با خمیر فیلو . خمیرش رو باید از بازار بگیرید چون خیلی نارکه تو خونه نمیشه اون طوری در آورد و برای وسطش گردو و شگر و دارچین و هل رو مخلوط میکنیم و لا به لای لایه ها کره آب شده میمالید و بعد مواد گردو و لایه بعدی تا قطرش زیاد بشه فقط مال من لوزیاش خیلی صادراتیه . بعد باید بزاری تو فر و بعد از در آوردن از فر یا باید شیره داغ باشه یا باقلوا یعنی شیره داغ رو روی باقلوای سرد شده و شیره سرد رو رو باقلوایی که هنوز داغه میریزن .شیره هم با آب و شکر و گلاب درست کردم .

 

[ دوشنبه 9 مرداد1391 ] [ 11:0 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
 

سلام  . میلاد امام حسن عسگری رو به همه شما تبریک میگم .

 

هنر نمایی های خودم

لازانیا

 

 

فسنجون

تارت سیب و گردو

 

شال و کلاه جدید مائده

 

 

 

سالاد الویه

کیک رولت

 

[ چهارشنبه 10 اسفند1390 ] [ 23:53 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
انوع غذاهای شمالی
طرز تهيه غذاي شمالي

  فسنجان                                            ترش تره                      باقالي قاتق

ماهي فويج ( ماهي شكم پر )                   ترش آش                     ميرزاقاسمي

ورقه بادمجان                                         ماست براني                 آلو مسما

شيرين خورشت                                     كوكوي مرغ                   اشپل كوكو

كوكو گردو

 

 

 

[ یکشنبه 5 اردیبهشت1389 ] [ 15:13 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
ترش تره
ترش تره

مواد لازم : سبزي آش ۱ كيلو

              برنج يك سوم استكان

             تخم مرغ ۲ عدد

             سير رنده شده ۳ حبه

             كره ۲۰۰ گرم

             نمك و فلفل به مقدار لازم

 


ادامه مطلب
[ جمعه 6 فروردین1389 ] [ 9:3 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
شيرين خورشت
شیرین خورشت

مواد لازم :سينه مرغ به مقدار لازم

             پياز ۵/۱ كيلو

             آلو وقيسي ۲۰۰  تا ۳۰۰گرم

             نمك و فلفل

             روغن به مقدار لازم

            رب نصف قاشق غذا خوري

             شكر به ميزان دلخواه

 


ادامه مطلب
[ جمعه 6 فروردین1389 ] [ 8:50 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
كوكوي گردو
كوكوي گردو

مواد لازم :  گردو ي خرد شده يك و نيم ليوان

                سيب زميني پخته رنده شده يك عدد متوسط

                پياز متوسط يك عدد

                تخم مرغ ۷ الي ۸ عدد

               نمك و فلفل و دارچين مقداري

 


ادامه مطلب
[ پنجشنبه 5 فروردین1389 ] [ 16:16 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
ورقه بادمجان
ورقه بادمجان

مواد لازم براي ۲ نفر : بادمجان ۳ عدد

                            روغن به مقدار لازم

                            تخم مرغ دو عدد

                           نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين به مقدار لازم


ادامه مطلب
[ پنجشنبه 5 فروردین1389 ] [ 16:3 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
ماهي فويج ( ماهي شكم پر )
ماهي فويج ( ماهي شكم پر )

مواد لازم : ماهي سفيد ترجيحا" بزرگ ۱ عدد

              گردوي خرد شده ۵ قاشق

              رب انار ۵/۱ قاشق

              سبزي هاي معطر ۳ قاشق ( چوچاق و جعفري يا نعنا و جعفري و گشنيز )

              زعفران مقداري

              آب ليمو مقداري

              نمك مقداري


ادامه مطلب
[ پنجشنبه 5 فروردین1389 ] [ 15:39 ] [ مامان فاطمه ] [ ]
فسنجان
فسنجان

مواد لازم  براي ۴: مرغ به مقدار لازم بستگي به تعداد دارد

                           گردوي آسياب شده به اندازه يك مشت بزرگ

                           رب انار ترش ۵/۱ قاشق ( البته بستگي به ترش بودن كم و زياد مي شود )

                           نمك و فلفل به مقدار لازم

                           رب گوجه فرنگي در صورت دلخواه نصف قاشق


ادامه مطلب
[ پنجشنبه 5 فروردین1389 ] [ 15:19 ] [ مامان فاطمه ] [ ]